Първоначално публикувано от acho_
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на Alfa Romeo 159 2.4 TI
Collapse
X
-
Здравейте колеги,
Малко да ъпна темата, благодаря за съветите и коментарите, продължавам да търся читава TI-ка 2,4 седан, ръчка , но се отчайвам не мога да намеря в България, ако все пак някой предлага да сподели, и да попитам вашето мнение за кола от чужбина, до колкото знам най-добре от Италия и има ли някой колега от форума който предлага внос на кола от чужбина и да питам какви са вариантите да видя колата или всичко е на късмет.
Поздрави,
Благодаря предварително.
Comment
-
Първоначално публикувано от Lazarincho Покажи съобщениеЗдравейте колеги,
Малко да ъпна темата, благодаря за съветите и коментарите, продължавам да търся читава TI-ка 2,4 седан, ръчка , но се отчайвам не мога да намеря в България, ако все пак някой предлага да сподели, и да попитам вашето мнение за кола от чужбина, до колкото знам най-добре от Италия и има ли някой колега от форума който предлага внос на кола от чужбина и да питам какви са вариантите да видя колата или всичко е на късмет.
Поздрави,
Благодаря предварително.Коли на реални до 150 000км вървят в порядъка 5500 - 6500 Евро и не се задържат дълго на пазара. Има и по евтини - като тази например https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...8-ac99722afafd - но виждаш на какви километри. Но колата изглежда добре. И е на 25 Евро самолетен билет от София
Видях, че се коментира и Джулия - най-ниските цени са в порядъка на 20 000 Евро, за коли на малко километри, но с изтичаща гаранция. Основно произведени 2016 година. А тук Алфа дават 4 години гаранция. До колкото си спомням в БГ е 5 години.
Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
-
Преди няколко дни имаше една много свежа TI-ка близо до Хамбург за 3300 евро. Бая се замислих да ида видя (на 50км ми е в момента) и докато се чудя я взеха. За 2 дни се продаде.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеблизо до Хамбург за 3300 евро
Иначе в Италия има доста хубави по 3к евро, но трябва човек да знае езика.... Звънял съм преди на няколко италиански обяви, в опит да се разберем на английски, ама не им се получава на повечето италианци.
Comment
Comment